//Forever Imperfect

Saturday, March 30, 2013 @ 2:25 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum
just nak luahkan apa yang aku rasa. aku rasa Idris dah tak macam dulu. sekarang ni dia dah jarang text aku. dia dah jarang nak usik usik aku macam dulu. aku pun taktau apa salah aku dah buat kat dia. or aku yang tak perasan aku dah buat salah? err :/ entah lah. masa tengah otp pun dia boleh text dengan orang lain. taktau lah siapa kan. tapi aku boleh dengar dia taip taip kat phone dia tu. baru baru ni aku ada topupkan dia rm5. bukan nak mengungkit. tapi aku rasa aku topupkan dia baru je, and guess what? kredit dia dah habis! ya ALLAH. hancur terus hati aku. time tu aku dah fikir lain dah. aku taknak Idris yang ni. aku suka Idris yang dulu. please pulangkan balik Muhammad Idris yang dulu :'(

lots of love, Nur Asyiqin


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Welcome to my official blog :) Do follow me guys.

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODE HERE BEBEH!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!