//Forever Imperfect

Sunday, June 16, 2013 @ 2:17 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum
harini macam biasa. blog tempat untuk luahkan perasaan kan? okay my turn. macam macam aku rasa sekarang ni. aku sayang sesangat kat dia. tapi satu je perangai dia yang aku tak suka. kalau pape masalah bukan dia nak cerita kat aku. tapi dia lagi senang cerita masalah kat orang lain. bila aku ada masalah dengan dia, dia mesti cari Asha. aku tahu aku tak sepatutnya cemburu dengan Asha, sebab dia sepupu aku yang rapat dengan aku. tapi aku tetap ada juga perasaan cemburu dekat dia sebab pape hal pun Idris akan cari dia. kalau aku tak layan call or text dia, dia akan cari Asha. dah lama aku pendam pasal ni. weh tolong lah faham, aku cemburu! aku tak suka kau mengadu dekat orang lain pasal masalah kita ni. kalau ada yang tak puas hati, just straight forward. terus terang je dengan aku. aku akan faham. aku sayang kau tapi aku tak suka kau. i mean, aku tahu aku tak sepatutnya cemburu bila kau dengan sepupu aku. tapi aku cemburu sebab aku taknak kehilangan kau. aku sayang kau. aku takut kalau kau selalu mengadu kat orang lain and orang tu selalu hiburkan kau bila kau ada masalah, kau akan lupakan aku. please stay with me, forever...

lots of love, Nur Asyiqin



Older Post
The Disclaimer

Welcome to my official blog :) Do follow me guys.

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODE HERE BEBEH!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!